Jordy Strooker

Mijn naam is Jordy Strooker. Zoals vele jongens droomde ik ervan om profvoetballer te worden. Na stage te hebben gelopen bij Feyenoord en ADO Den Haag kon ik mijn jeugdopleiding als 9-jarig jongetje doorlopen bij ADO Den Haag waar ik uiteindelijk 12 jaar lang heb gevoetbald.

In mijn jeugd, wat voornamelijk bestond uit school en voetbal, werd ik rond mijn 16e ook nieuwsgierig naar andere dingen in het leven. Door mijn omgeving en vrienden die veel op straat waren kwam ik veel in aanraking met vrienden die dealden en zorgden voor criminaliteit. Door mijn discipline die ik had ontwikkeld tijdens mijn jeugdopleiding kon ik hier in een verstandige keuze maken en kiezen voor voetbal in plaats van op de straat te zijn.

Door mijn voetbal heb ik hier een hoop aan over gehouden zoals mijn huidige voetbalclub waar ik nu speel, namelijk bij Rijnsburgse Boys in de 2e divisie. Hiernaast kon ik ook aan mijn maatschappelijke carrière beginnen en werk ik nu al een tijdje in de zorg, voornamelijk met jongeren waar ik heel veel plezier en voldoening uithaal.

Mijn doel is om jongeren die net een duwtje nodig hebben in de goede richting te motiveren, coachen en begeleiden naar een goede ontwikkeling en plan die zij nodig hebben om hun droom te kunnen verwezenlijken. Door de ervaring die ik heb opgedaan in mijn voetbalcarrière en maatschappelijk werk ben ik overtuigd jongeren daar in te kunnen helpen met het behalen van hun droom en doelen.